Het is belangrijk om je huis altijd goed schoon te houden. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de vijf sanitaire producten die ieder huishouden nodig heeft. Denk dan aan een toilet, douche, of wasbak. Op deze manier weet je zeker dat je huis goed schoon is.

Een toilet

Een toilet is een must in ieder huishouden. Zorg er dan ook voor dat je toilet altijd in orde is. Dit doe je door het regelmatig te schoon te maken. Gebruik hiervoor een toiletborstel en speciale toiletreiniger. Op deze manier voorkom je dat er viezigheid achterblijft op het toilet en maak je het hygiënisch schoon.

Daarnaast is het ook belangrijk om je toilet elke week een keer te bleken. Dit doe je door een speciale bleker in de WC-pot te doen en deze dan laten intrekken. Op deze manier voorkom je dat er vieze geurtjes in je toilet ontstaan.

Een douche

Een douche is ook een belangrijk sanitair product. Zorg ervoor dat je douche regelmatig schoonmaakt, zodat er geen bacteriën kunnen groeien. Er zijn verschillende soorten douches. Een douchekop met een anti-kalk coating is bijvoorbeeld erg handig, omdat je dan minder snel kalkaanslag hebt in de douche.

Een wasbak

De wasbak is misschien wel het meest gebruikte sanitaire product in huis. Zorg er dan ook voor dat je wasbak schoon is. Gebruik hiervoor een sopje met wat azijn of bleekwater. Wastafels zijn er in allerlei kleuren en maten. Kies er daarom eentje uit die bij je badkamer past.

Een afvoer

Ten vierde is het belangrijk om te investeren in een goede afvoer. Een afvoer zorgt ervoor dat vuil en water snel weggepompt kunnen worden. Er zijn verschillende soorten afvoeren, dus kies er eentje uit die bij je huishouden past.

Een boiler

Tenslotte is een boiler ook een belangrijk sanitair product. Een boiler geeft je douche of kraan warm water wanneer je dat nodig hebt. Er zijn boilers die aangesloten kunnen worden op het gasnet, maar er zijn ook elektrische boilers.

Let bij het kopen van een boiler wel op de capaciteit, want je wilt natuurlijk wel dat er voldoende warm water is wanneer je het nodig hebt. Een boiler is een praktisch sanitair product en mag dus zeker niet ontbreken in huis.

Al met al zijn dit de vijf sanitaire producten die ieder huishouden nodig heeft. Op deze manier weet je zeker dat je huis goed schoon is en blijft. Let wel altijd op de onderhoud van deze producten, want dan blijven ze langer mooi en schoon en geniet je er meer van.

Comments are closed.