Yes, we gaan naar de camping! De ene persoon is hier enthousiaster over dan de andere persoon, maar het staat buiten kijf: naar de camping gaan vergt de enige voorbereiding. Je kinderen willen maar al te graag vertrekken, maar jij weet dat je nog flink wat dingen moet kopen voordat jullie kunnen vertrekken. Je kindjes kunnen niet wachten voordat jullie gaan, vooral niet omdat ze weten dat er een prachtig zwembad op de camping is en dat er heel veel schattige dieren in het weitje naast jullie standplaats. Kortom: ze kunnen niet wachten totdat jullie in Frankrijk of Oostenrijk zijn gearriveerd. Maar, wat moet jij nog allemaal geregeld hebben voor jullie vertrek? Dat lees je hier! Vink deze checklist af, en jij bent totally ready voor jouw vakantie!

Snacks voor in de auto

De Franse camping bevindt zich niet naast de deur. Jullie moeten flink wat uren in de auto doormaken. Het is daarom prettig om wat snacks bij de hand te hebben. In de zomer lopen de temperaturen flink op, dus het is prettig om hier rekening mee te houden als je snacks gaat inslaan. Zoute snacks zoals pretzels, chips en tuckoekjes zijn daarom extra lekker in de auto. Maar ook fruit zoals druiven of watermeloen is een zeer goed idee om jouw kindjes mee zoet te houden tijdens die ellenlange autorit. Als jij genoeg eten bij je hebt, kan jij de hele wereld aan!

Insectenspray

Op het platteland bevinden zich altijd enorm veel insecten. Sommige mensen zijn hiervoor allergisch, maar het is ook gewoon zeer onaangenaam. Het is daarom een goed idee om insectenspray mee te nemen om de beesten op afstand te houden. Zo hoef je niet met al die muggenbulten op je been rond te lopen over de camping, wel zo prettig!

Zaklamp

Een zaklamp is essentieel op een camping. Hier is vaak geen verlichting in de vorm van lantaarnpalen, dus het is handig als jij je eigen verlichting bij je hebt. Als je een zaklamp bij je hebt, hoef je niet bang te zijn dat jij struikelt over de haringen en scheerlijnen van andere families. Jij vindt jouw plekje met gemak terug dankzij zo’n zaklamp!

EHBO-koffer

Mocht er een ongelukje gebeuren op vakantie, dan ben jij de redder in nood. Jij hebt een EHBO-koffer bij je met pleisters en drukverbandjes, maar ook met medicijnen zoals diarreeremmers en paracetamol. Jouw kinderen pijn zien lijden is vreselijk, dus het is verstandig om genoeg pijnstillers mee te nemen, mocht er iemand van je gezin ziek worden. Daar gaan we natuurlijk niet van uit, maar je weet maar nooit!

Comments are closed.