Soms moet je jezelf eens op nummer 1 zetten. Alle aandacht aan jezelf schenken en niet de hele tijd met anderen en hun problemen bezig zijn. Niet voor elke collega in de bres springen zodat hij of zij die ene deadline toch kan halen. Je moet ook eens aan jezelf denken. De meeste mensen vinden dit lastig. Soms is het zeggen van nee een hele opgave, omdat je de persoon tegenover je niet teleur wil stellen. Toch is het een zeer essentieel antwoord, omdat een burn-out al snel op de loer ligt. Je neemt te veel hooi op je vork en je gaat je grenzen te buiten. Dat is iets schadelijks, waar je op latere leeftijd nog veel last van kan hebben. Een manier om af en toe eens lekker bij te komen en wat stoom af te blazen, is door een sauna of welnesscenter te bezoeken. Hier kan jouw lichaam volledig ontspannen en helemaal tot rust komen. Op deze manier ben je weer helemaal zen en kan je er weer tegenaan! Maar, wat zijn nou de beste welnesscenters in Nederland? Dat lees je hier. Breng er eens een bezoekje aan om jouw batterij op te laden. Even genieten met een grote g!

Centre du Lac – Pijnacker

In Pijnacker bevindt zich een kleinschalig wellnesscomplex dat Centre du Lac heet. Het is een gemoedelijke sauna waar een echte ons-kent-ons-cultuur heerst. Dat is top, omdat je je hier dan niet ongemakkelijk voelt. Op de maandagen zijn er damesdagen, dus als je moeite hebt met uit de kleren gaan, is dit zeker een optie. Daarnaast bevindt zich er in het wellnesscenter een heerlijk restaurant waar ze hemelse gerechten serveren. Alsof er een engeltje over je tong pist. Een dagje Centre du Lac is een ware traktatie voor lichaam en geest!

Thermen Soesterberg – Soesterberg

In de schattige bossen van Soesterberg bevindt zich een prestigieus wellnesscenter. Het is een prachtig gebouw waar je u tegen zegt, maar ook van binnen is het een luxe wellnesscenter waar je mond spontaan van open valt. Er is aan alles gedacht en er vinden zich enorm veel sauna’s en baden. Een Turks stoombad, een infraroodsauna of een kruidenbad, alles waar je even tot rust kan komen is hier aanwezig. Daarnaast vind je op meerdere plekken in het center scrubzout, zodat jij je lichaam eens lekker goed kan scrubben om er vervolgens subliem uit te zien. Je krijgt een zijdezacht huidje van dit fijne scrubzout. Ook de massages zijn hier van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Al je knopen worden er vakkundig uitgemasseerd, iets waar je veel baat bij zal hebben!

Comments are closed.