In de zomer lopen de temperaturen flink op. Je merkt dat de zon gaat branden, dat je huid rood of bruin kleurt, en dat het zweet over je rug en hoofd heen parelt. Niets is zo vervelend als een uur aan je make-up te hebben besteed, en dat het er dan binnen vijf minuten volledig is afgezweet. Het is dus van cruciaal belang om het hoofd koel te houden, letterlijk en figuurlijk. De zomer is nou eenmaal een vrij warm seizoen en daar kan jij als persoon helaas weinig aan veranderen. Bovendien zijn er ook een aantal voordelen aan de zomer, zoals vakantie, weinig regen en lekkere stranddagen. De meeste mensen weten echter niet goed hoe ze hun hoofd het beste koel kunnen houden in de zomer. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor: je verliest immers veel warmte via je voeten, en het is belangrijk om hier gehoor aan te geven. Een manier is door het dragen van sokken zoveel mogelijk te vermijden. Je kan dus kiezen voor schoenen waar je met je blote voeten in kan, en die dan ook nog eens comfortabel zijn. Sneakers zonder sokken bijvoorbeeld, daar wordt niemand vrolijk van. Hieronder lees je een drietal schoenen die helemaal hot zijn en waar jij met je blote voetjes heerlijk in kan stappen. Op het strand, de boulevard of op het terras: jij steelt overal de show!

Sandalen

Allereerst zijn rieten sandalen helemaal je van het. Het zijn schoenen die een uitstraling hebben alsof je weinig tot geen moeite hebt gedaan om er leuk uit te zien, precies de look & feel waar veel dames voor willen gaan, maar dit niet of nauwelijks voor elkaar krijgen! Sandalen zijn lekker luchtige schoenen terwijl je er ook nog verzorgd bijloopt. Ideaal!

Slippers

Slippers geven jou een echte Ibiza-look. Slippers lijken op het eerste oog een beetje ordinair, maar niets is minder waar. Als je het goed stylet, dan zie je eruit als een modieuze hippie die veel verstand heeft van mode. Je kan ze eenvoudig uitdoen als je het strand gaat betreden, en je schuift ze zo weer aan je voeten als je op de stenen of vlonder bent aangekomen. Een stranddagje is niet compleet zonder een paar fleurige slippers!

Espadrilles

Espadrilles houden het midden tussen een paar slippers en een paar sandalen. Deze schoenen zijn vrij innovatief op het gebied van schoenen, maar tegenwoordig zijn ze echt onmisbaar in de kledingkast van iedere vrouw. Ze zitten echt onwijs lekker, en ze staan ook nog eens prachtig onder een luchtige Ibiza-jurk met een paisleyprint waar je u tegen zegt. Het zijn ook de perfecte schoenen voor onder een strakke skinny jeans, iets waar menig vrouw nog naar op zoek is. Een heel divers schoentje!

Comments are closed.