De zomer is alweer bijna op zijn retour. De dagen worden kouder, donkerder en guurder en je merkt dat je dunne topje eigenlijk te koud wordt voor de temperaturen buiten. Je haalt je truien en vesten weer van zolder en de korte zomerjurkjes en minirokjes verdwijnen weer in dozen. Jij bent klaar voor de herfst! Haal de geurkaarsen en lampjes alvast in huis, en leg de dekentjes alvast op de bank: de herfst is een heerlijk seizoen waar veel mensen dol op zijn. Het is een gezellige tijd waarin je lekker knus met je partner op de bank kan vertoeven, een kerstfilm kijken met warme chocolademelk met een speculaasje erbij. Maar, er moeten ook wel een aantal dingen worden aangepast. Je gaat niet alleen andere kleding dragen, maar ook je parfums worden zwaarder en kruidiger. Maar, welke parfums zijn nou echt gemaakt om in de herfst te dragen? Dat lees je hieronder. Vul jouw badkamerkastje aan met onderstaande parfums, en je moet de mannen van je af slaan!

Dior – J’adore

Het merk Dior is geen onbekende in de parfumwereld. Het is een luxe merk dat niet iedereen kan betalen. Het is dan ook een flinke rib uit het lijf om een geurtje van Dior aan te schaffen, maar dan heb je ook zeker wat. De luchtjes zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit en je ruikt de geur de hele dag door, ook al heb je maar een spraytje op je huid gedaan. J’adore is een uitdagend parfum door de combinatie van water en bloemen. Je ruikt heerlijk zoet en fris, maar ook kruidig en mysterieus. Dit moet je zelf uitproberen!

Jo Malone London – Velvet Rose and Oud

Een iets minder bekend merk is Jo Malone London, maar het is zeker niet minder van kwaliteit. Het is een topparfum voor mensen die niet van te aanwezige geuren houden. Je ruikt wel dat je parfum draagt, maar het is niet zo indringend aanwezig als andere geuren. Een subtiel luchtje waar jij de mensen om je heen mee kan betoveren, dat is Velvet Rose and Oud!

Tom Ford – Private Blend Vanille Fatale

Een luchtje van Tom Ford is always a good idea. Zo ook Private Blend Vanille Fatale. Het is een lange naam, maar het is echt een heel uniek luchtje waar je geen genoeg van kan krijgen. Het werkt bijna verslavend, omdat het zo’n waanzinnig goed luchtje is. De vanille maakt het zoet en romantisch, maar de kruiden (saffraan en koriander) maken het niet een dertien in een dozijn luchtje, maar een echt exclusief parfum. Fenomenaal!

Comments are closed.